Golvläggning – så här gör du

Golvläggning – så här gör du

Om du funderar på att göra om ditt hem är ett av de bästa ställena att börja med golvläggning. Men innan du börjar riva upp dina gamla mattor eller slita ut det trötta linoleumet finns det några saker du behöver veta om hur du väljer och installerar nya golv. Fortsätt läsa för vår guide till allt du behöver veta om golv.

Att göra sig av med alla möbler och andra föremål i ett rum kan göra det mycket lättare att göra golvläggning. Med allting ur vägen kan du se till att lägga golvet ordentligt och jämnt utan distraktioner eller hinder. Om du gör detta kommer du att se till att ditt golv blir så vackert och tilltalande som du tänkt dig att det ska vara! Även när allt är gjort finns det fortfarande en stor möjlighet att snygga till utrymmet med ny möbelplacering som kan dra full nytta av det vackra golvet som har lagts ut med omsorg utan rädsla för oavsiktliga flisor eller bucklor. Jag har lagt golv i min villa i Sollentuna, och jag har lagt ut bilder på Instagram som ni kan gå in och kika på!

När du ska välja rätt golvmaterial för ditt hem har du många olika alternativ. Det finns allt från klassiska hårda träslag till elegant laminat och till och med slitstarkt kakel – det råder ingen brist på material! Men vilket är det rätta för dig? I slutändan beror det på din livsstil och personliga stil. Trägolv är mycket eftertraktade för sitt tidlösa utseende och sin värme. Laminat kan dölja vardagligt slitage på ett fantastiskt sätt och är dessutom lätt att rengöra och underhålla. Kakel kan vara stilfullt eller traditionellt beroende på vilken typ av kakel du väljer, plus att det är utmärkt för våtrum som badrum eller kök. Med så många alternativ finns det säkert ett för dig!

Kommentarer är stängda.